Istoria companiei

Înființată în anul 2000, compania „Rodital — Lux” SRL propune spre achiziționare o gamă largă de produse chimice de uz casnic, pentru a satisface un număr cît mai mare de cerințe venite din partea consumatorilor.
Compania percepe foarte bine schimbările pieței, deci, este orientată spre inovație și perfecționare continuă, manifestînd un caracter minuțios în elaborarea și crearea produselor sale, ceea ce evidențiază atitudinea sa responsabilă față de consumatori.Pe parcursul a 10 ani am extins asortimentul cu pîna la 2000 de poziţii, am deschis mai multe depozite-magazine de vînzare angro si magazine pentru comercializarea mărfurilor cu amănuntul.

Istoria companiei

Scopul Nostru

In anul 2010 din cauza prețurilor ridicate a produselor de import, am hotărît să investim intr-o producere. Timp de un an am analizat piața, am facut mai multe încercari și ca rezultat s-a primit să aducem pe piață produse la fel de calitative ca cele de import , dar cu mult mai aproape de buzunarile oamenilor noștri. Noi urmărim satisfacerea clienților nostri la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinații de pret și calitate a produselor și serviciilor cerute de clienți.

Scopul Nostru

Filosofia Brandului

Am inceput doar de la șamponuri și săpunuri lichide cu diferite arome placute , dar capătind încredere și forță , timp de cinci ani am crescut și ne-am lărgit asortimentul. Folosim materii prime de ultimă generație, produse distribuite de companii europene cu un renume semnificativ in domeniu. Acum putem cu credinta sa afirmam ca suntem cei mai buni . Producerea noastră promovează o politică de înnoire continuă a gamei de produse pentru a satisface cât mai bine solicitările pieței.

Filosofia Brandului