Plata si livrare

La cumpararea marfurilor in suma mai mica de 500 lei, livrarea va costa 50 MDL (in mun. Chisinau). La cumpararea marfurilor in suma mai mare de 500 lei, livrarea acestora va fi gratuita (in mun. Chisinau).

La cumpararea marfurilor in suma mai mare de 5000 lei se ofera o reducere de 5% , livrarea acestora va fi gratuita (in mun. Chisinau).

La cumpararea marfurilor in suma mai mare de 10.000 lei se ofera o reducere suplimentara + livrare gratuita pe tot teritoriul Rep. Moldova.

Timpul Livrarii

Bunurile dumneavoastră pot fi livrate dupa 48 ore de la confirmarea comenzii, la orice ora convenabila pentru dvs.

Serviciu de curier al magazinului nostru online lucreaza în timpul săptămânii de la 09:00 la 16:00. Sambata de la 09:00 la 14:00, cu excepția Duminicilor și a zilelor de odihna.

Pentru a specifica data, ora și dacă este necesar , calea de livrare , puteți informa managerul, care va contacta pentru a confirma comanda.

Primirea comenzii

Bunurile le poate primi persoana care a plasat comanda sau oricare alta persoana indicata in adresa de livrare care accepta marfa si este deacord sa o achite. La primirea comenzii se verifica starea, cantitatea si coinciderea bunurilor in prezenta agentului de livrare.

Vanzatorul se obliga sa transmita bunurile in ambalajul original de la producator, in asortiment si cantitatea corecta inregistrata in comanda.